Liofilizuoti krapai

6.99 su PVM

Liofilizuoti krapai idealiai tinka ir virtiems, ir troškintiems patiekalams bei salotoms, kitaip sakant visiems patiekalams, kuriuose būtų naudojami švieži krapai. Liofilizuotose krapuos kaip ir šviežiuose yra labai daug askorbo rūgšties (vitamino C) – net iki 50-240 mg, 1-12 mg karotino, B grupės vitaminų, flavonoidų, mineralinių medžiagų: kalio, natrio, kalcio, fosforo, magnio, geležies, fosforo.

Produkto kodas: LK-020 Kategorija: Žymos: ,
Aprašymas

Sudėtis:

100 % liofilizuoti krapai.

Maistinė ir energinė vertė 100 g.:

  • Energinė vertė 1300 kJ / 310 kcal.
  • riebalų 2 g.
  • iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g.
  • angliavandeniai 38 g.
  • iš kurių cukrų 46 g.
  • skaidulinės medžiagos 25 g.
  • baltymai 18 g.
  • druska 0,32 g.

Laikymo sąlygos

Laikytis sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Liofilizuoti krapai”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *