Liofilizuoti krapai
6.99€ su PVM
Liofilizuoti krapai idealiai tinka ir virtiems, ir troškintiems patiekalams bei salotoms, kitaip sakant visiems patiekalams, kuriuose būtų naudojami švieži krapai. Liofilizuotose krapuos kaip ir šviežiuose yra labai daug askorbo rūgšties (vitamino C) – net iki 50-240 mg, 1-12 mg karotino, B grupės vitaminų, flavonoidų, mineralinių medžiagų: kalio, natrio, kalcio, fosforo, magnio, geležies, fosforo.
Aprašymas
Sudėtis:
100 % liofilizuoti krapai.
Maistinė ir energinė vertė 100 g.:
- Energinė vertė 1300 kJ / 310 kcal.
- riebalų 2 g.
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g.
- angliavandeniai 38 g.
- iš kurių cukrų 46 g.
- skaidulinės medžiagos 25 g.
- baltymai 18 g.
- druska 0,32 g.
Laikymo sąlygos
Laikytis sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai (0)
Būkite pirmas aprašęs “Liofilizuoti krapai” Atšaukti atsakymą
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.