Makarūnai (Macarons)
Sudėtis:
Pasterizuoti kiaušinių baltymai (KIAUŠINIŲ BALTYMAI 98,9%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštisE270, tirštikis ksantano derva E415, stabilizatorius aliuminio sulfatas E520) , cukrus, miltelinis cukrus ,migdolų miltai. Baltasis šokoladas su GRIETINĖLE ir alkoholiu (baltasis šokoladas (59%) : (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), GRIETINELĖ (24%), cukrus, alkoholis (5%), sutirštintos PIENO išrūgos, PIENO baltymai)., Raudonųjų uogų tyrė (90% (avietės, braškės, vyšnios, juodieji serbentai) 10% cukranendrių cukrus) Arba karamelinis įdaras (Cukrus, GRIETINĖLĖ, SVIESTAS, druska). Tamsiai žalios spalvos maisto dažiklis – dekstrozė, dažikliai: tartazinas (E102), briliantinis mėlynasis FC(E133), valgomoji druska. Aviečių spalvos natūralus maisto dažiklis – dekstrozė, dažiklis: košelinis (E120), maltodekstrinas, natrio hidroksidas (E524) Mėlynos spalvos maisto dažiklis – dekstrozė, dažiklis indigotinas (E132), valgomoji druska. Citrinų spalvos natūralus maisto dažiklis – dažiklis kurkuminas(E100), dekstrozė. Vyšnių spalvos miltelinis spalvos dažiklis – dekstrozė, dažikliai: azorubinas (E122), saulėlydžio geltonasis FF (E116), valgomoji druska.
Maistinė ir energinė vertė 100 g.:
- Energinė vertė: 2053 kJ / 490 kcal.
- riebalai-22 g.
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10 g.
- angliavandeniai 63 g.
- iš kurių cukrų 62 g.
- skaidulinės medžiagos 2,1g.
- baltymai – 8,9 g.
- druska – 0,01 g.
Laikymo sąlygos:
Laikytis sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.
Kiekis:
150 g., 200 g., 220 g.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.